Kontaktperson för ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning

LÄS MER

Som kontaktperson är du en medmänniska och vän. Ni träffas 2-3 gånger i månaden (totalt cirka 8 timmar) och gör något roligt tillsammans. Du ger av din tid och ditt engagemang och får mycket glädje tillbaka.
 
Att vara kontaktperson innebär inte att du blir anställd. Du får arvode och omkostnadsersättning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.
 
Vill du bli kontaktperson måste du ha fyllt 18 år. Det görs en utredning runt dina personliga förhållanden samt en registerkontroll i social-, kronofogderegister samt polisens misstanke- och belastningsregister.

Hantering av personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Personuppgifterna i denna handling behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Syftet med behandlingen är att vi ska kunna hantera din intresseanmälan. Den rättsliga grunden för behandling är allmänt intresse. Informationen lagras och bearbetas för att kunna utföra de tjänster och skyldigheter vi har gentemot dig. Dina uppgifter kommer att sparas så länge kommunen har behov av att handlägga ditt ärende. Svenskt regelverk kring allmänna handlingar gäller så dina uppgifter hanteras enligt Tryckfrihetsförordningen, Offentlighets- sekretesslagen och Arkivlagen. Personuppgiftsansvarig är vård- och omsorgsnämnden, Partille kommun.

Länk

Mer om kontaktuppgifter och ytterligare information om dataskyddsförordningen GDPR.

Följande behövs för e-tjänsten

  • 18 år

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa